Ugrás a tartalomra
V60 Dripper

Pour over

Pour over egy manuális főzési módszer, amely precízen és eleganciával hozza ki a kávé természetes ízeit. A vízáramlás, a hőmérséklet és a főzési idő saját kezű szabályozásával tisztább, árnyaltabb kávét kap – minden alkalommal.

A módszert különösen a kávérajongók értékelik, mivel képes kiemelni a világos pörkölt kávébabok gyümölcsösségét, savasságát és összetettségét. Csak egy szűrőre, frissen őrölt kávéra és forró vízre van szükséged – a többi rajtad múlik.

Tekintet nélkül A oldalról használsz egy Hario V60, Chemex vagy Kalita A hullám pour over Tökéletes választás azoknak, akik a kávéfőzés új szintre szeretnék emelni.

}
  • eladva

  • - 10%

3 csészés fagylalt Classic

  • eladva

  • - 10%

3 csészés fagylalt Classic


} }
  • - 10%

6 csészés fagylalt Classic – Chemex

  • - 10%

6 csészés fagylalt Classic – Chemex


} }

Ceado Karika Pour over

Ceado Karika Pour over


} }
  • - 10%

Chemex Classic Kávéfőző

  • - 10%

Chemex Classic Kávéfőző


} }
  • - 6%

Fellow Stagg Pour over Dripper

  • - 6%

Fellow Stagg Pour over Dripper


} }
  • eladva

Aranyszűrő Melitta stílusban – Espresso Gear

  • eladva

Aranyszűrő Melitta stílusban – Espresso Gear


} }

Handy Brew Okos Dripper - V02

Handy Brew Okos Dripper - V02


} }
  • - 4%

Kinto OKT Pour over - V02

  • - 4%

Kinto OKT Pour over - V02


} }
  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karaffa - 300 ml

  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karaffa - 300 ml


} }
  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karaffa - 600 ml

  • - 5%

Kinto Pourover LAB Karaffa - 600 ml


} }
  • - 5%

Kinto SCS Pour over - V02

  • - 5%

Kinto SCS Pour over - V02


} }
  • - 5%

Kinto SCS Pour over - V02

  • - 5%

Kinto SCS Pour over - V02


} }
  • eladva

  • - 5%

Kinto SCS Pour over készlet - V01

  • eladva

  • - 5%

Kinto SCS Pour over készlet - V01


} }
  • - 5%

Kinto SCS Pour over porcelán - V02

  • - 5%

Kinto SCS Pour over porcelán - V02


} }
  • - 5%

Kinto Lassú Stílus főzőkészlet - V02

  • - 5%

Kinto Lassú Stílus főzőkészlet - V02


} }

notNeutral Gino Glass lapos szűrőtartó dripper

notNeutral Gino Glass lapos szűrőtartó dripper


} }

Origami Dripper M

Origami Dripper M


} }

Rozsdamentes acél dripper Pour Over készlet - K02

Rozsdamentes acél dripper Pour Over készlet - K02


} }

Sage Precision Pour Over adapter a(z) Sage kávéfőzőhöz

Sage Precision Pour Over adapter a(z) Sage kávéfőzőhöz


} }
  • eladva

  • - 10%

Tiamo kerámia Dripper - K02

  • eladva

  • - 10%

Tiamo kerámia Dripper - K02


} }
  • - 10%

Tiamo Kerámia Dripper - V02

  • - 10%

Tiamo Kerámia Dripper - V02


} }
  • - 11%

Tiamo Műanyag Dripper - V02

  • - 11%

Tiamo Műanyag Dripper - V02


} }
  • - 10%

Tiamo Rozsdamentes acél dripper - K02

  • - 10%

Tiamo Rozsdamentes acél dripper - K02


} }

Timemore Crystal Eye B75 Műanyag Dripper - Borostyánfekete

Timemore Crystal Eye B75 Műanyag Dripper - Borostyánfekete


} }
  • eladva

Timemore Crystal Eye B75 Műanyag Dripper - Átlátszó

  • eladva

Timemore Crystal Eye B75 Műanyag Dripper - Átlátszó


} }
  • eladva

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Dripper Műanyag - V01

  • eladva

  • - 5%

Timemore Crystal Eye Dripper Műanyag - V01


} }
  • - 5%

Timemore NANO - Hordozható kézi főzőkészlet

  • - 5%

Timemore NANO - Hordozható kézi főzőkészlet


} }
  • - 5%

Timemore V60 Crystal Eye Főzőkészlet - V02

  • - 5%

Timemore V60 Crystal Eye Főzőkészlet - V02


} }
  • - 4%

Timemore V60 Crystal Eye Dripper - V02

  • - 4%

Timemore V60 Crystal Eye Dripper - V02


} }
  • - 5%

Timemore V60 Crystal Eye Üveg Dripper - V01/V02

  • - 5%

Timemore V60 Crystal Eye Üveg Dripper - V01/V02


} }
  • eladva

  • - 5%

Timemore V60 Kristály Eyre üveg Dripper - V01

  • eladva

  • - 5%

Timemore V60 Kristály Eyre üveg Dripper - V01


} }
  • - 5%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - V02

  • - 5%

Timemore V60 Dripper Crystal Eye - V02


} }

Varia x Kurasu Kyoto Flo szűrőacél Dripper

Varia x Kurasu Kyoto Flo szűrőacél Dripper


}

Gyakran ismételt kérdések és válaszok

Hogyan készítsünk egyet pour over kávé?
  1. Forraljuk fel a vizet és hagyja lehűlni 90–96 ° C -ra.
  2. Helyezzen be egy szűrőt pour over-A sörfőzde és öblítse le forró vízzel.
  3. Adjunk hozzá frissen őrölt kávét (pl. 20 g), és kb. 40 g vízzel virágozzanak.
  4. Lassan öntsük a víz többi részébe körkörös mozgásokba.
  5. Hagyja, hogy az összes víz folyjon át (összesen kb. 300-340 g víz).
  6. Világos! A sörfőzési időnek körülbelül 3 percnek kell lennie.

Mi a különbség között pour over És főzzen kávét a gépen?

A különbség az irányítás és az íz. Pour over A kávét kézzel főzik, ahol önmaga szabályozza a vízáramot, a hőmérsékletet és az időt. Tisztább, bonyolultabb ízprofilt ad. A Machine Brew Coffee automatizált és egyszerűbb, de gyakran kevésbé árnyalt csészét és kevesebb irányítást biztosít az extrakció felett.

Milyen kávét kell használnom a pour over?

A legtöbb őrölt kávéfajta dolgozik pour over, De az eredmény az őrlési foktól, a pörköléstől és a személyes íz preferenciáitól függ. Szeretne egy tiszta és gyümölcsös csészét? Válasszon egy könnyű sült speciális kávét, lehetőleg egyetlen eredetű, pl. Etiópia vagy Kolumbia. Inkább a teljesebb, kerek ízű ízt részesíti előnyben? Akkor a közbenső vagy a keverékek jobban illeszkedhetnek. Teszteld magad - pour over Csak annyit vásároljon A oldalról Megkóstol A oldalról technika.

Mennyi ideig kell a sörfőzés?

A pour over-Aztatásnak meg kell vennie a közt 2,5 és 4 perc Összesen - az első öntéstől az utolsó cseppig. Az időt befolyásolja a kávé, az őrlési fok, a vízáramlás és a szűrő típusa. A túl rövid sörfőzési idő vékony ízt adhat, míg túl hosszú a veszélyben.

Mi az a "virágzás", és miért csinálsz egyet?

A virágzás az első lépés pour over-A sörfőzde, ahol kisebb mennyiségű vizet okoz a kávé (körülbelül kétszer a kávé súlya), és várjon 30-45 másodpercig. A pörkölés után megmaradó szén -dioxidot bocsátja ki, amely egyenletesen kivonja a kávé ízeit. A virágzás kihagyása egyenetlen sörfőzéshez vezethet.

Milyen csiszolási fokom van pour over?

Használjon egyet közepes őrléshasonlóan az asztali sóhoz. A finom őrlés érdekében a kávét túl lassan főzzük, és keserűvé válik, míg a durva őrlés túl gyors sörfőzést és vékony ízt ad. A csiszolás beállítása a főzési idő és az íz eredményei után - a kis változások nagy változást hoznak.

Bevásárlókocsi

a bevásárlókosara jelenleg üres

Vásárolj most