Népszerű Categorien

Oszlopfejléc
Írd le márkád vagy termékeid főbb jellemzőit néhány sornyi szöveggel, képekkel vagy ikonokkal.

Oszlopfejléc
Írd le márkád vagy termékeid főbb jellemzőit néhány sornyi szöveggel, képekkel vagy ikonokkal.

Oszlopfejléc
Írd le márkád vagy termékeid főbb jellemzőit néhány sornyi szöveggel, képekkel vagy ikonokkal.
Legnépszerűbb termékek
1Zpresso ZP6 Special Kézi Kávédaráló:
1Zpresso ZP6 Special Kézi Kávédaráló:
Sculptor 064s
Sculptor 064s
Timemore Chestnut CS3 Max - Kézi malom
Timemore Chestnut CS3 Max - Kézi malom
Ascaso i-mini Flat Burr
Ascaso i-mini Flat Burr
Eureka Mignon Specialita
Eureka Mignon Specialita
Manapság egyre többen fordulnak eszpresszógépekhez, hogy kényelmesen elkészíthessék kedvenc kávéitalaikat. A oldalról komolyan gondolod, hogy csodálatos dolgokat csinálsz espresso, Fontos a megfelelő őrlő használata. Az otthoni és professzionális eszpresszóőrlők nagyon eltérő kialakításúak és kapacitásúak, ami nagyban befolyásolhatja a főzés eredményét.
Az otthoni és a professzionális eszpresszódarálók közötti legnagyobb különbség a kések. A professzionális darálók nagyobb, lapos vagy kúpos acél késeket használnak, amelyek kevesebb hőt termelnek, mint a legtöbb otthoni modellben található kis pengék. Ez biztosítja a frissen őrölt kávébabok jobb ízének kinyerését, valamint az egyenletes szemcseméretet az állandó eredmény érdekében minden főzéskor. Ráadásul a sok kereskedelmi modellen található nagy tartályok lehetővé teszik, hogy több babot őröljön kevesebb idő alatt.